Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110306

Nya fräscha ansikten och idéer är det som behövs

Idag skriver jag till sammans med bland annat Jytte Guteland, Peter Johansson, Sandro Wennberg i Expressen om socialdemokraternas behov av förnyelse.

       Väljarna var tydliga i sin dom som socialdemokraterna fick i valet. Vi behövde damma av oss och kring det skriver vi dag i Expressen -För att vinna de kommande valen räcker det med andra ord inte att ställa upp med samma lag men där man har bytt ut en enda person. Om Socialdemokraterna i valen 2014 och 2018 skulle ställa upp med i princip samma lag som 2006 så skulle det vara ungefär som om herrlandslaget i fotboll fortfarande innehöll namnen Brolin, Ravelli, Dahlin, Ingesson och Thern. Så i de diskusisoner kring en ledare kommer vi inte någonvärt. Det är ett lagbygge som ska till och vi kan inte se gårdagens ledare som morgondagens.

Samtliga undertecknare till dagens debattartikel
  • Jytte Guteland, ordförande i SSU
  • Peter Högberg, S-bloggare och politiker i Vimmerby
  • Peter Johansson, S-bloggare och politiker i Malmö
  • Anna Ljungdell, kommunalråd, Nynäshamn
  • Liselott Vahermägi, Ordförande S-kvinnor Stockholms län
  • Sandro Wennberg, S-bloggare och pr-konsult
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Glöm inte den Öppna Kriskommissionen. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

blog comments powered by Disqus