Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110418

Just idag är jag stark

Så skönt med en seger för Hammarby i första hemma mot ett toppmotstånd. Tyvärr satt jag fördjupad i budget och turistfrågor då fullmäktigegruppen i Vimmerby inte kunde se vikten av att se matchen. Men segern är vår.

         Det var tre viktiga poängs om vi tog ikväll och jag hoppas att det är starten på en resa som inte tar slut förrän vi tagit kliver upp i Allsvenskan. Spontant utan att sett kvällens match så känns det som laguppställningen ska ta oss dit. Den förra matchen visade på att vi var på väg åt rätt håll och nu vinner vi i slutminuten och det är en styrka att, med devisen ända in i kaklet.

Så vi avslutar med musik  Kenta med Bajen


Media: DN, Ab, Ab2, SvD, Exp.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant?  Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
blog comments powered by Disqus