Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110419

Sverigedemokraterna är svensk fientligt?

Kan inte låta bli att undra lite över Sverigedemokraterna och då särksilt deras ordförande Åkesson. Är det så att Sverigedemokraterna nu stödjer ett parti som är svenskfientligt?


         Innebär detta om man drar ut på det att alla finnar i Sverige ska avvisas och få hemflyttarbidrag då de på sikt säker kommer kräva att finska ska bli det språk som ska talas? Nästa fråga är om det är möjligt för Jimmy Åkesson att sitta kvar? Att stödja ett parti som gör att det blir sådana stämningar att man inte kan prata svenska i korvkön utan att riskera stryk. Detta parti gläds Jimmy Åkesson över. Är det inte dags för uteslutning?...

Media: DN, DN2, SvD, Ab, Ab2.
Bloggat: Peter Johansson och Martin Moberg och Leif Mettävainio och Tokmoderaten på ämnet.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,
blog comments powered by Disqus