20110509

Det finns kloka moderater!

Hatten av för Maria Abrahamsson som har förstått det som inte Sofia Arkelsten eller Per, Propagandaministern, Schlingmann. Att ska man bli statsbärande kan man inte dölja sina finansiärer.

        Idag kan vi läsa Maria Abrahamsson som i Expressen skriver kring hur hon vill lagstifta kring bidragen till partier. Det är bra och det var nära att hon fick med sig Stockholmsmoderaterna på förslaget. Det visar att sprickan i frågan är stor inom moderaterna. Jag vill inte skriva högt i tak då det verkar vilja tystas av ledningen. Den svängning som partisekreterare Sofia Arkelsten presenterade i DN ger egentligen inget nytt då de flesta partier redan har denna överenskommelse. Vi vet att Sverigedemokraterna inte kommer ingå en sådan överenskommelse. För att klara det så är lagstiftningsvägen den enda rätta att gå i denna fråga.

       För grunden att det kan finnas misstankar att röster, partier och åsikter går att köpas är inte acceptabelt och ska med alla till buds stående medel bekämpas. Så Moderata ledningen lyssna nu till er kloka riksdagsledamot Maria Abrahamsson som har förstått hur det hänger samman.

Media: DN,
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,