Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20110902

På pyramidens sida

Och inget fastnar. Ska på folkbildningskonferens och vem vet en och annat kan ramla in... Så lite folkbildande musik, om det nu är bildande... Men en tanke till partiet om omvälvningens tid kan det bli...



        Pyramider o bygga eller riva? Genom tiderna så har frågan diskuteras och när socialdemokraterna nu går in i en prövningens period så får vi inte glömma pyramiderna. Och lägg inte fokus på den gamla hjältarna som ligger i pyramiden utan de som i solgasset bygger den.

Media:  SvD, SvD2, 
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus