Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20111113

Men Maria Larsson "Det är såssarnas fel"...

Så följer den politiska debatten efter vanvården på äldreboendena som drivs av privata bolag där Carema har huvudnumret denna vecka. När den ansvariga minister öppnar munnen i Agenda så kommer klassikern. " Det är såssarnas fel"


Det går att byta ut bögarna mot såssarna så stämmer det mer in på dagens debatt...

         Ansvarig minister Maria Larsson från Kristdemokraterna klarar inte att leva upp till sina egna deviser som bygger på människovärdet. Allt visar sig att de inte klarar stå för sin retorik när det blåser och då tar till det simpla knepet att skylla på andra. Inte särkilt kristet moget eller vad säger partiledare Göran Hägglund?... För inte vinner man val på att skylla på andra. Så gjorde man i sandådan...

Media: Ab, Exp, Exp2, Exp3, Exp4DN, SvD, SVT.
Bloggat: Roger Jönsson på ämnet
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,


blog comments powered by Disqus