Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20111219

Det hänger på håret och glöm inte tubsockan

Jag har det och Fredrik Reinfeldt har det. Klarat schampovalet som gör oss så populära. Anders Borg verkar också klarat det hela men Juholt, Fridolin... Det är frågan?

         Att leva i mellanhårets land verkar vara svårt och får konsekvenser. Antingen ska man ta steget fullt ut och schamponera sig till snaggat eller rakat som Reinfeldt och jag eller låta fallet växa likt Borg. Ja att utseendet har betydelse inom politiken är vi ense om och en sådan stilikon som Kim-Jong Il nu lämnat oss för ett liv... Ja vad den diktatoriska modeikonen hamnar vet bara någon annan?

        Men vi ser att alla stora politiska ledare har yttre attribut som tilltalar se bara på min blanka hjässa som lockar allehanda... Och sist men inte minst jag och Fredrik Reinfeldt är kostnadseffektiva.

         Så ska man val vinna så måste man tänka på byxlängden, tubsockor och huvudbehåring. Inget annat betyder något....

Media: Ab, Ab2, Exp, Exp2, DN, SvD, SvD2, SVT, SR, GP, GP2.
En annan som inte klarat schampovalet kladdar också idag.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. IntressantLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus