Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120109

Dagens frågor från Expressen...

Kan inte låta bli att visa frågorna som Niklas Svensson på expressen skickar ut till förtroendevalda inom (S). 


1. I Demoskops mätning som redovisas i Expressen i dag får Socialdemokraterna 23,9 procent - var går din gräns för när Håkan Juholt bör bytas ut som partiledare?
2. Om Håkan Juholt väljer att avgå före nästa val - vem vill du då se som hans efterträdare?
3. Nya V-ledaren Jonas Sjöstedt och Håkan Juholt träffas inom kort för ett samtal om framtiden. Vilka anser du att S ska samarbeta med framöver?
4. Hur är ditt förtroende för Håkan Juholt i dag? (5=mycket stort, 1=mycket litet)
5. Hur är ditt förtroende för Jonas Sjöstedt i dag? (5=mycket stort, 1=mycket litet)
6. Hur är ditt förtroende för Gustav Fridolin i dag? (5=mycket stort, 1=mycket litet)
7. Hur är ditt förtroende för Åsa Romson i dag? (5=mycket stort, 1=mycket litet)
        Nej jag svarar inte på denna och har inte gjort på de senaste av liknande karaktär som kommer från Niklas Svensson på Expressen. Enkäter med som man frågar får man svar är inget för mig och lyfter inte heller den politiska journalistiken.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om ,

blog comments powered by Disqus