Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120204

Barfotafestival höjde inte kvalitén

Kvällens bästa var de som vann. Rättvist då?...
Så var den första kvällen över och hårdrocken gick vidare som de gjort de senaste åren. Men kvällens stjärna var Loreen som stod en klass över de andra bidragen. Det var hennes och sedan så kom..... Ingen så kom resten med en Flinck i tätposition..

            Sittande tittande på lite fotboll efter schlager, Sherlock försöker jag sammanfatta den första delen av årets schlager. Skrattet finns hos Sean Banan men det som jag bär med mig var Loreen. En show en ljussättning och en vacker låt. Det var en självklarhet att hon skulle kliva vidare. Vi var ense i soffan. Men Thorsten Flinck överraskade och jag kommer kunna se honom minst en gång till i andra chansen. Men grubblar om inte de som tagit vägen över andra chansen gått bra i finalen? Sedan så kan jag tycka att Helena Bergström är bättre på teaterscenen än schlagerscenen. Låter tankarna fara vidare och låter ögonen avsluta med lite målglad fotboll...Media: Ab, Ab2, DN, DN2, SvD, Exp, Exp2, SVT, SR, GP.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. IntressantLäs även andra bloggares åsikter om , , , ,
blog comments powered by Disqus