Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120531

Bristande strategi gällande Dawit Isaak

Idag så skriver Johan Westerholm tillsammans med Donald Boström på, SVT debatt,om Regeringens och då främst Carl Bildts hantering av Dawit Isaak eller ska man säga icke hantering. Den tysta diplomatin är så tyst att den inte ens finns. Dags att byta strategi eller att börja använda en...

           Det är en intressant läsning som Westerholm och Boström bjuder oss på idag och grunden är att vi måste nu se till att vi använder alla möjliga medel för att få honom fri. Det jag kan känna är att det istället gått en märklig prestige i ärendet och det är bara löjligt när det handlar om en fängslad svensk medborgare. Vidare så är det av vikt att journalister som reser runt o världen för att bevaka konflikter och grymma regimer ska veta att den svenska staten verkligen bejakar yttrandefriheten och slåss för deras rätt att arbeta fritt. Det är en av de viktiga grunderna i ett demokratiskt samhälle.  Men läs gärna hela deras debattartikel idag.

Media: SvD,
Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Dawit Isaak, politik, utrikespolitik, diplomati, moderaterna, regeringen,blog comments powered by Disqus