Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120506

Fika... eller vad vill Reinfeldt?...

När Socialdemokraterna vill föra samtal med näringslivet och koppla det med forskning och utbildning så heter det "Att fika så jobben blir fler" suck sicken taktik som Fredrik Reinfeldt har i den pågående debatten.

        Så här i mitten av debatten kan man konstatera att Fredrik Reinfeldt försöker vinna på att vara dryg medan Stefan Lövfen bjuder in till samtal och lugnt pratar om sina erfarenheter från sina möten med näringslivet. Det känns mycket trovärdigt. Det är inga yviga rörelser utan en lugn Stefan Lövfen som tar sin första debatt. Min bild är att de fyra borgerliga ledarna inte riktigt vet hur de ska hantera detta. Det finns ingen populism utan en bild av att styra Sverige klokt. Den som krigar mest är kampen mellan Sjöstedt och Björklund medan Lööf är relativt anonym och Fridolin säker. Ja Åkesson hade devisen ett två och så invandringens fel...

          Sakfrågemässigt så är dessa debatter alltid tunna och det är mer att sälja personer än politik som gäller. Så nu fortsätter andra halvlek så får vi se om det tar sig mer eller om jag slår över till fotbollen och ser hur det går för Zlatan.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

blog comments powered by Disqus