Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120522

Varför?...

Så skiner solen, man blir ett år äldre och kungahuset firar detta genom att döpa Estelle, icke förväxla med chipsen Estrella. När jag föddes så firande Amerika detta med att skicka en kille till månen... Hör att Men in black 3 kommer fira med att åka tillbaka till mitt födelseår... Så hur firar jag denna dag.... Sittande på landstingsstyrelse i Kalmar med en lååång dagordning och gratulationer som droppar in på FacebookVet inte vad som händer i världen förutom att vi tappar i rankingen över välfärden. Trots undanflykter från Reinfeldt... Tja då blev det lite politik idag också... Nä nu landstingsstyrelse och hopp om en snabb opposition så jag kan hem och fira mig själv...

Försöket att fira vart annat år verkar inte funka, tyvärr...

- Posted using BlogPress from my iPad
blog comments powered by Disqus