Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20120705

Två steg före

Socialdemokraterna gör mig glad idag. På DN debatt kan man ta del av tankar som rör sig kring hur Sverige ska fortsätta växa sig starka. Det handlar inte om de dåliga villkoren utan om att plats i fronten på utvecklingen, en plats som byggde Sverige.

        Carin Jämtin och Mikael Damberg skriver idag på DN debatt om hur vi ska skapa ett bättre grönt innovationsklimat. Annie Lööf twittrar "läser (s) DN Debatt. Det känns som de inte riktigt vet hur innovationssystemet i Sv funkar, i stort sett allt finns redan idag. #almedalen"Hm hon är ansvarig minister och borde nog följa med Fredrik Reinfeldt ut i verkligheten. För de som Socialdemokraterna presenterar är precis det som jag hör efterfrågas. För ute i landet finns det mängder med personer som sitter på idéer som de inte kan förverkla för att det saknar stöd och kapital för att komma igång.

        Dagens artikel är bra och pekar på konkreta frågor som vi tar fart i och som kommer göra skillnad. Till skillnad mot Moderatledaren som precis upptäckt att folk arbetar dygnet runt och är sååå lycklig han är, men politiken för att göra verkligheten lite mera hållbar väntar på. Så kommentaren från Annie Lööf blir allt roligare för att inte göra något så gör det allt som socialdemokraterna föreslår... Och  om inte så är allt Socialdemokraternas fel...


Bloggat: Peter Johansson och Martin Moberg.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare. Den socialdemokratiska programkommissionens blogg och Politometern med en samling med politiska bloggar. Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om politik, personligt, kultur, Vimmerby, Almedalen
blog comments powered by Disqus