Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20130812

Taxi i verkligheten eller korv i Maramö...

Alla har nog sett videon med Norges statsminister och socialdemokratiska ledare Jens Stoltenberg hoppar in som taxichaufför för att få lite input av väljare. Den moderata riksdagsledamoten Maria Abrahamsson går i spinn över detta och vill inte se Reinfeldt i något liknande... Jag håller med men av olika skäl.

Jens Stoltenberg klarar av balansen i det han gör och det andas inte pr eller fåneri. Det känns ärligt nyfiket. Maria Abrahamsson ser inte det som vi är många som ser. Kan det vara så att det är just rädslan att hennes egen partiledare ska göra något likvärdigt som skrämmer. Med det kan jag ha förståelse. Med ett år kvar till valet så kommer det en massa tokerier från PR-nissarna som invaderat våra partiexpeditioner. Vem minns inte den fantastiska korvgrillningen i Maramö... Men den var kanske ok, Maria?

Jag hoppas att min partiledare gör besök ute i verkligheten och söker upp människor utanför radarn för att få ett grepp om hur landet mår. Jens Stoltenberg valde taxin på ett snyggt sätt. Stefan det gäller för dig att välja ditt redskap. Kopiera inte Stoltenberg, Persson (dansa med Doris) eller grilla korv med Fridolin och Sjöstedt... Finn din egen väg att ta in verkligheten

Media mm: Ab, SvD, DN Martin MobergAnnika HögbergFredrik Antonsson.
Mer på NetRoots för progressiva bloggare. Politometern med en samling med politiska bloggar. IntressantLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,
blog comments powered by Disqus