20091230

Nä Maud det är inte fel att du är kvinna. Det är fel på din politik


Det är synd om Maud för att hon är kvinna??? Är det inte synd om kvinnan som blir avstängd från försäkringen för att sonen dog? Åter vill inte regeringen stå för sin politik. Alltid andras fel.

I en intervju i TV4 försvarar sig Maud Olofsson mot den kritik som hon fått Röda Berget sammanfattar kritiken på ett bra sätt
 • Misskötsel av SAAB-röran? Nej!
 • Härvan med vattenfall? Nej!
 • Obefiintlig näringspolitik? Nej!
 • Skickar fram sin politruk Jöran när det bränner till? Nej!
Åter så är de person inte politik som ska vara avgörande. Ingen självinsikt om att göra om göra rätt.

Krassman har gjort en längre notering om detta. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Minns när hon skulle chatta med aftonbladet och skickade fram en kollega för att låtsas vara Maud.

  Själva beteendet stör jag mig på, det är bedrägligt beteende från henne som hon väljer att göra när hon tror att hon skall komma undan med det.

  Jag skickade då ett email till Centern där jag frågade följande.

  17 oktober 2007

  Nyligen var det chat i aftonbladet där Lisa Wärn låtsades vara Maud Olofsson när hon svarade på läsarnas frågor.

  Min fråga är följande

  Hur tror ni själva att det kommer att påverka väljarnas förtroende för Centern ?

  Deras svar.

  Hej Stefan, tack för ditt mail.

  Chatten på Aftonbladets hemsida är en historia som vi beklagar. Vi ber om ursäkt för det inträffade och inser allvaret i felet som begicks. När det gäller förtroende för vår politik så finns det en risk att trovärdigheten minskar. Dock är vår förhoppning att Sveriges medborgare skall döma oss utifrån vår politik och inte enstaka händelser. Vi ingår i en alliansregering som framgångsrikt har sänkt arbetslösheten och ökat hårt arbetande människors frihet genom ett ökat utrymme i plånboken. Detta bör överskugga en tråkig händelse som är ett engångsfall.

  MVH

  -----

  Skrivet oktober 2007 av dem där politiska effekter från alliansen knappast hunnit ta någon effekt för att sänka arbetslösheten men som de tar credit för.

  Ville dela med mig av detta som knappast har något att göra med att hon är kvinna.

  SvaraRadera
 2. När jag såg denna mamma vars lille son dog i cancer och sedan kan höra en förlorare som Maud stå och beklaga sig över att folk är så dumma bara för att hon är kvinna har man förstått att dagens regering saknar all form av verklighetsförankring.Dom är helt enkelt det största problemet just nu i Sverige , regeringen.

  Pelle

  SvaraRadera
 3. Essbeck och Pelle. Det behövs inte kommenteras mer än ni har gjort. Tack!

  SvaraRadera
 4. Nej, lat oss saga att kvinnor blir kritiserade av de ratta skalen. Som Mona Sahlin som sager vad som helst for att fa roster i sin populistiska prostitution. Hon har fortfarande mindre fortroende fortroende inom sitt eget parti an vad Maud har. Da ar man riktigt inkompetent om man inte ens kan overtyga sina egna.

  Vad ville sossarna gora at Saab da? Jag tror inte dom hade mer planer an att dom ville hitta pa nat.

  Nar det galler harvan med vattenfall sa har sossarna med hjalp av Mp okat utslappen genom att stanga ner karnkraftverk dar det inte finns nagon ersattning.

  Sossarna har i stort satt ingen aning om vad naringspolitik ar. Dom tror att det racker med att hoja skatterna for att skapa jobb.

  Ar det for att hon ar centerpartist som hon inte far anvanda kvinnokortet? Nar Wanja anvande det sa var det inte manga i vanstern som klagade.

  Jag skulle tro pa allt ni skrev om det inte vore for det faktumet att sossarna visar en annan front utat an vad deras politik indikerar. I deras skuggbudget finns tecken pa utforsakring, den foregaende socialminister foresprakade en sjukforsakringsreform i stil med den borgarna genomforde. Klagomalen i riksdagen ar att man inte tog sig tillrackligt med tid snarare an att man ar emot reformen som for ovrigt skrevs av ett departement med representanter for alla partier.

  Mona hade ju en losning pa Saab, hon vill kopa foretaget.... Inte... Det mest aktiva borde vara att slanga pengar pa foretaget som gatt back i 20 ar for att radda jobb. Det hade ju varit ett sloseri med pengar. Foretag sysslar inte med valgorenhet...

  Sa mycket for en "aktiv" politik.

  Om Maud ar inkompetent vad gor det sossarna?

  SvaraRadera