Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080229

Se hela kommunen

Efter mitt uttalande i onsdagens Vimmerby tidning om att vi inte låser in folk utan att det ända stället det sker på är fängelset har jag lyckas få folk att fylla debatt sidorna. Åter igen så ser de inte att det finns en värld utanför Locknevi och till och med utanför Nygård. Frågan är om det egentligen är värt att kommentera vad de skriver då det känns som om inga argument går hem. Om ni vill läsa vad de säger så följ länkarna http://vimmerbytidning.se/article/articleview/26704/1/88/
http://vimmerbytidning.se/article/articleview/26703/1/88/
http://vimmerbytidning.se/article/articleview/26705/1/88/
Det man kan säga är att det aldrig varit så viktigt att reda ut frågorna kring boendet. Nu har även länsstyrelsen gett sig in i debatten genom att öppna ett ärende utifrån vad som stått i tidningen. Det ska bli intressant och se vad de kommer fram till när det gäller denna fråga.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar