Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20080222

Stöd för äldreboende

Ser i dagens Vimmerbytidning att min linje med att bygga trygga boenden på de orter som idag saknar får stöd från oväntat håll. Den som idag ger mig stöd är Torbjörn Sandberg (kd) ordförande i socialnämnden. Det visar på att inom majoriteten finns det en del kloka människor. Vimarhems ordförande Tomas Holgersson ger sig också in i debatten och menar att om det sak byggas i Locknevi så är det den gamla skolan som ska bli bostäder som är anpassade.
På måndag är det fullmäktige och en av punkterna är allmänhetens frågestund. Oddsen på att det kommer en fråga rörande Nygård är inte höga.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar