20080603

Vilka vill Kristdemokraterna styra med?

Jag ställer mig frågan om Kristdemokraterna i Vimmerby och Landstinget i Kalmar län ställer sig bakom sin partiledare som inte tar ett klart avstånd från att samregera med Sverigedemokraterna?

I Vimmerby har vi idag inte några sverigedemokrater utan istället nationaldemokraterna så Gudrun Brunegård kommer du flörta med dem i valet eller kan du ta ett tydligt avstånd och vad säger centern och moderaterna? Är makten viktigare än principer om alla likas värde?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

1 kommentar:

 1. Tobias Lindgren3 juni 2008 17:50

  Att Göran Hägglund inte tar avstånd är ju inte riktigt sant...

  "Hellre morötter än piskor" (2008-03-18 14.56.51)
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2080437.ab

  "Rikard säger: Rakt svar nu Göran: Kan du lova att alliansen inte kommer samarbeta med sverigedemokraterna om de kommer in i Riksdagen 2010? Som väljare kräver jag ett rakt svar på den frågan.
  Göran Hägglund säger: Jag vill aldrig samarbeta med sd. De har en människosyn som ligger ljusår från min."

  Sd och nd är inte heller samma parti, utan nd är ett extremt och nazianstruket parti medan sd är icke-extremt, sunt och Israelvänligt, så guilt by association undanbedes.

  http://www.sverigedemokraterna.net/nyhet.php?action=fullnews&id=197

  "Vi tar bestämt avstånd ifrån rasism! Sd anser att alla människor har lika värde och att detta värde är och måste vara okränkbart."

  http://www.sverigedemokraterna.net/kampanj2007/ViewText.inc.php?i=34

  "Vi tar bestämt avstånd ifrån rasism, och anser att alla människor har lika värde."

  http://www.sverigedemokraterna.net/parti_text.php?action=fullnews&id=262

  "Som nationalister menar vi att varje folk har rätt till autonomi och till överlevnad som folk. Alla människor har lika värde."

  http://www.sverigedemokraterna.net/nyhet.php?action=fullnews&id=317

  "Helt central för oss är också FN:s deklaration om de mänskliga fri- och rättigheterna. Partiet tar starkt avstånd ifrån diskriminering av människor på grundval av kön, religiös och politisk tillhörighet eller etnisk bakgrund."

  SvaraRadera