Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090113

Kriser, varsel och en moderatledd regering = 0

Funderar lite på hur det politiska året ska bli. Troligen kommer det bli ett tungt år.Stora neddragningspaket kommer följa genom året tror jag om inte den moderatledda regeringen kommer till skott med lite handling.
När det gäller dessa nödlån till bilindustrin med underleverantörer så visade det sig att regeringen inte hade någon aning hur de skulle hantera dem när ansökningarna kom in. Inte bara nödlån ställer till problem. ROT avdraget var enligt skatteverket inte infört... Jojo regeringens krisarbete fungerar bra...
Har idag fått en redogörelse från Leif Larsson, ordförande regionförbundet Kalmar län, som tillsammans med landshövdingen har utsetts av regeringen att sköta arbetet i länet när det gäller det aktuella arbetsmarknadsläget. De han hade att komma med var tunt. Det var listor med investeringsprojekt som kunde komma igång snabbt "bara" regeringen satte av resurser. Då vet vi hur det blir, inget.

Nä det som finns att se fram emot är en spännade valrörelse till Europaparlamentet. Hoppas vi kan få valet att handla om vänster, höger för det är det det borde göra.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar