Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090117

s,v och mp har utsett arbetsgrupper.

Nu har s,v och mp utsett fem arbetsgrupper som ska arbeta med att ta fram underlag till en gemensam regerings plattform.

Ni kan läsa om det hela lite mer här. Uppställning ser bra ut och hoppas att de kan arbeta fram ett bra underlag.

Nu hoppas jag på att vi även likalt i Vimmerby ska komma till stånd med ett bra samverkan. Vi har på senaste arbetarkommun utsett represntanter som ska bjuda in Vänsterpartiet ocjh Miljöpartiet för ett samtal om hur vi ska gå tillväga i Vimmerby.

Det jag hoppas på med de centrala grupperna är att de ska titta på Kalmar län och då landstinget där vi styr tillsammans på ett förträffligt sätt.

Blir spännade att se hur borgarna möter det här. Kanske springa ut ur kammmaren. Det bästa vore om de sprang ut ur garderoben för att visa att det inte är någon ny borglighet utan samma gamla som alltid varit.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Gruppen för storstadens utmaningar...

    När jag ser att Yvonne Ruwaida från MP och Kalle Larsson från V är med så inser jag att det här med samarbete mellan tre partier kommer bli svårt.

    SvaraRadera