Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090207

Ännu en melodifestival...

Det var en märklig tillställning denna melodifestival. Startfältet var... Röstningen var... Ja det var som vanligt bara lite krångligare.

Nu är den första gruppspelet över och två till slutspel Alcazar och Emilia. Inga dåliga val men att ett par kandidater inte fanns med till final omgången var märkligt. Eller var det så att fältet var så jämt? Till min familjs stora förtret så gillar jag Caroline af Ugglas. Hon var den bästa förloraren i programmens historia. Bäst i tävlingen var Freddie Waddling tyvärr kunde man inte rösta på honom.

Måste erkänna att jag är ett stort fan av denna cirkus.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

1 kommentar:

  1. Då är vi två då om att gilla Caroline af Ugglas. Tycker hon är en skön tjej som sticker ut från mängden. Bra val av den internationella juryn att utse henne till favorit.
    Tjingeling/Pialotta

    SvaraRadera