Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090306

Från offentlig plånbok till privat...

Nu har de lyckats igen Ta från de offentliga och ge tills sig själva finns det ingen moral i kristdemokrater? Att moderaterna saknade visste vi sen gammalt

Läser i dagens Aftonbladet att Mats Odell sålt ett vårdföretag som familjen haft till ett företag där Ap-fonderna (som han indirekt styr) har ett stort inflytande. Under denna vecka har den borgliga regeringen verkligen visat sitt rätta tryne. Ta från de fattiga och allmänna för att ge till ett fåtal och rika.

Det är som jag sagt tidigare samma gamla höger. Det finns inget nytt i deras politik bara en front som nu börjar flagna.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar