20090316

Jag faller i fällan...

Istället för att debattera vilken politik vi ska driva följer jag med i mosa Mona drevet, men som en försvarare av vår partiledare. Det är förödande för vårt parti. Som jag skrivit på bloggen sitter de borgerliga och bara smörjer sina händer och ser, med lite hjälp från borgar media, hur vi förgör oss själva.

Frågan som jag ställer mig är vad har mina partikamrater som driver kampanjen för syfte? När jag som femtonåring gick med i partiet så var det partiet framför allt och om partiet kallade så sa man inte nej Det fanns säkert ett och annat att önska på den tiden också, men en sak var säker vi tog debatten internt och bjöd inte in motståndarna till parkett som vi gör idag. Nu hävdar säkert många att dagens mediasituation ser annorlunda ut, och det må så vara men faktum kvarstår att man behöver inte ringa aftonbladet eller skicka insändare till de stora massmediala drakarna med kritik på partiledningen och i vissa fall rena personangrepp.

Vi ska ha en hög nivå i partiet när det gäller hur vi formulerar den framtida socialdemokratiska politiken. Om man läser vad Lotta Gröning skriver på aftonbladet så börjar jag fundera på vart vi är på väg. Har hela denna kampanj blivit ett självgående monster som bara lullar på. Det våra inlägg gör är bara att föda detta monster...

Nä nu finns det bättre saker att träta om i partiet.
Hur ska vi minska klyftorna i samhället? Hur ska vi se till att våra ungdomar får ett bra arbete? Hur ser vi till att våra pensionärer får en bra ålderdom? Hur ser vi till att det livslånga lärandet ska fungerar?

Med detta inlägg så avslutar jag min del i denna debatt och kommer hädanefter att angripa den orättvisa borgerliga politiken och försöka formulera tankar kring en framtida socialdemokratisk politik.

Det som vore intressant är att vi kunde få ihop flera lokala bloggare på inom den demokratiska vänstern som skulle kunna ge bilder av hur den moderatledda regeringen slår ute i landet på människor.

Det jag hoppas på är att fler ska ta efter så att vi börjar den långa vandringen mot valseger 2010. Den gamla parollen tillsammans är vi starka håller än. Väl mött på barrikaderna...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar