Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090531

Därför ska du rösta s enligt Anna Hedh


Idag så kommer Anna Hedh till Vimmerby för att kampanja inför valet till EU-parlamentet. Det är precis en vecka kvar till valet.

Jag har ett par frågor till Anna som jag nu får svar på

Idag är det mors dag och jag tänker på alla mödrar i Europa. Vilken är den viktigaste orsaken för alla Europas kvinnor att rösta rött?
-Vi sätter människan före marknaden till skillnad mot högern, som tycker det allra viktigast att tjäna pengar. De Europeiska socialdemokratin har den här mandatperioden kämpat för att alla ska ha rätten till barn omsorg för att kombinera familjeliv med arbete.


Det förs en massa diskussioner i media om att det inte spelar någon roll vilket parti man röstar på utan det är personer som gäller. Vad säger du om det?
-Nä det är precis som riksdaen att först ska bestämma ett parti som ska företräda dig i parlamentet. Sen finns det inom partierna olika företrädare som man kan kryssa.

Slutligen. Rösta rött på söndagAndra som skriver om valet den 7 juni är: Mitt i steget, Claes Krantz, s-buzz,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar