Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090602

Därför ska du rösta (s), enligt Tomas EnerothIdag så är Tomas Eneroth på besök i Vimmerby. Han besökte Vimmerby folkhögskola och ett av kommunens största företag Ljunghäll. Ljunghäll är en av alla dessa underlevererantörer till bilindustrin som blivit hårt drabbade.

Jag passade på att ställa ett par frågor till Tomas med tanke på det kommande valet till Europa-parlamentet.

När du besöker de studerande på Vimmerby folkhögskola. Vilket är ditt viktigaste argument för att de ska rösta på Socialdemokraterna i valet till Europa-parlamentet?
-Om du vill ha en politik som investerar i jobb- och klimatfrågan är socialdemokraterna det säkraste alternativet.


Varför är det viktigt att industriarbetarna på Ljunghäll går och röstar på söndag och då på Socialdemokraterna?
-För att socialdemokraterna vill att Europa ska investera ur krisen. För fler jobb och en stark arbetsmarknad, med justa villkor


RÖSTA RÄTT, RÖSTA RÖTT PÅ SÖNDAG


Andra som skriver klokt im valet till Europaparlamentet är: Alliansfrittsverige,Anna Wikström,, Peter Andersson, Andreas Sjölander, Anders Löwdin, Åsa Westlund,Netroots - Socialdemokraterna

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar