Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090517

½ tid i debatten vi leder på poäng...

Lite deltidutvärdering

Kan konstatera att den moderatledda regeringen inte vill prata jobben under debatten. När frågan kom om de viktigasre åtgärderna så fanns inga svar av tydlighet utan det var flum om att komma tillrätta med finanskrisen medan oppositionen hade konkreta åtgärder för att få Sverige och det arbetslösa på fötter igen. Kan konstatera att Fredrik Reinfeldt inte tar ansvar för sin egen politik. De verkar inte vilja kännas av att deras politik leder till ökade klyftor.

Det finns ett tydligt alternativ till den nuvarande regeringen. VI märker också att det inte finns en enad bild inom borgerligheten. Ett par frågor där det märks är LAS, EMU mm.

Lite mer finner du säkert på ,Netroots - Socialdemokraterna

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar