Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090605

Därför röstar jag på socialdemokraterna

Nu är det nära... Bara ett par dagar kvar till vi får ett nytt europeiskt styre.

Nu är det så att de beslut som tas i kommunfullmäktige i Vimmerby är 60-80 procent beroende av beslut tagna i EU. Kort innebär det att vill man ha ett rött Vimmerby krävs ett rött Europa. Svårare än så behöver det inte vara

RÖSTA RÄTT, RÖSTA SOCIALDEMOKRATISKT, SENAST SÖNDAG!

Andra kloka ord om EU-parlamentsvalet finns bland annat här: Calle Fridén, S-buzz, Anders Löwdin, HBT-sossen,Netroots - Socialdemokraterna,

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

1 kommentar:

  1. Det är rätt! Men vill man ha ett fritt Europa med fria individuella val och möjlighet till utveckling, ökning av levnadsstandarden och ökade möjligheter för dig själv då är det mindre lyckat att rösta rött!

    Då ska du rösta på ngt annat!
    Moderat så klart!

    SvaraRadera