Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090603

Därför ska du rösta (s) enligt Krister Örnfjäder


Idag så har den socialdemokratiska riksdagsledamoten Krister Örnfjäder hjälp till i valarbetet i Vimmerby.

Vi började på gymnasiet med att ge alla studerande information om vad vi vi vill i valet.

Därefter bar det av ut till bostadsområdet Bullerbyn. Dörrknackning och rosutdelning. En fundering som jag har var är alla som har röstat på Alliansen? Vi har under valrörelsen inte hittat några.

Nu till dagens fråga till Krister Örnfjäder.
Varför ska Vimmerbyborna rösta på Socialdemokraterna i valet till Europa-parlamentet?
-Om man vill ha en politik som är till för arbetarna ska man rösta på socialdemokraterna

RÖSTA PÅ SOCIALDEMOKRATERNA SENAST SÖNDAG!

Andra som skriver om varför man ska rösta på socialdemokraterna: Johanna Graf,In Your Face, s-buzz, Peter Gustavsson, , Netroots - Socialdemokraterna

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Ja, du Peter, det är nog så att folk i gemen är rätt så artiga. När vi kristdemokrater är ute på stan och möter folk, så är det många som uttrycker uppskattning för det vi gör och det vi står för. Vad deras ord till dig och mig står för i skarpt läge får vi se på valdagen!

    SvaraRadera