Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090728

Debatten går vidare om Astrid Lindgrens Värld

Nu har Margareta Brodd, en lokal insändarskribent gett sig in i debatten kring en försäljning av Astrid Lindgrens Värld. Och här kommer mitt svar.

Margareta Brodd måste veta att en oberoende professionell värderingsfirma har gjort en värdering enligt gällande praxis när det gäller värderingar av företag av liknande modell. Värderingsmannen har kommit fram till att Astrid Lindgrens Värld är värt 35 miljoner kronor. Sedan Margareta, så tycker jag inte man kan jämföra ett hyperkapitalistiskt projekt i Kalmar med att Astrids barn och barnbarn vill ta över och fortsätta utveckla Astrid Lindgrens Värld.

När det gäller Näs så ser jag gärna att kommunen hittar bra intressenter som kan ta över, driva och utveckla verksamheten.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar