Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090830

Moderater vill avskaffa arbetsrätten efter valet.

Kan inte sluta att förundras över moderaterna och deras partiledare. Den statsbärande statsmannen...

I kvällen Agenda så pressas Fredrik Reinfeldt över hur skattesänkningar till de med goda inkomster ger arbetslösa arbete. Svaret är som en updragbar docka om man får lägre skatt så blir det ett incitament för att jobba... Hallå, måste det inte finnas jobb att söka då.

Kan samtidigt konstatera att moderaterna inte gillar arbetsrätten, men väljer att liga lågt för det snart är val... Detta ska de få förtydliga i alla debatter som vi tar med den fram till valdagen...

Vad kommer Centern att säga? Maud måste nog vara lite ledsen då hon nu är den enda som står kvar vid sin ståndpunkt. Det ska hon ha beröm för. Hon mörkar inte som de tre övriga borgerliga partierna.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar