Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20090923

Minsterstyre leder till sparken av ideologiska orsaker

Vad går gränsen för minister styre?

Jag ställer mig frågan efter att Göran Hägglund har sparkat styrelsen för Apoteket AB. Hade det varit en socialdemokratisk minister så hade drevet satt igång för fullt, men nu hittar man lite sprida skurar. Nu kallar socialdemokraterna i näringsutskottet ansvarig minister, Göran ägglund till förhör. Helt rätt. Frågan är om inte det är en fråga för KU.

Min åsikt är att det var en ren ideologisk sparkning. Regeringen med Hägglund är inte intresserade av att svenska folket ska få så billiga, tillgängliga och bra mediciner av kunnig personal. Regeringen är bara, som vanligt, ute efter privatisering för den egna sakens skull.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar