Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20091029

Vi har partier inte presidenter

Idagens Expressen konstaterar Mona Sahlin "Jag är inte här för att bli omtyckt"

Den borgerligt dominerande pressen försöker hela tiden göra valet 2010 till ett "presidentval". I Sverige har vi fortfarande partier som formulerar politiken.
Mona säger
- Jag är inte här för att bli omtyckt, utan skapa respekt och trovärdighet för mitt parti och regeringsalternativet. Det ska jag jobba på med, säger Mona Sahlin.
Svårare än så är det inte.

Mer läsning finns på NetRoots

Intressant
? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

2 kommentarer:

 1. Nu handlade ju undersökningen om huruvida svenska folket tycker Mona Sahlin sköter sitt jobb, inte om hon var omtyckt.

  I Sverige tycker vi fortfarande att det är viktigt att människor sköter sitt jobb.

  Svårare än så är det inte.

  SvaraRadera
 2. Det intressanta är att man inte lyfter upp den undersökning som Westander gjorde med hjälp av Sifo där man undersöker vilket parti som har störst förtroende när det gäller att lösa arbetslösheten. Det har man inte sett mycket av utan allt fokus på personer.

  Sen tycker verkligen Svenska folket att Reinfeldt har skött sig med en ökad arbetslöshet och ett utanförskap som bara springer iväg

  SvaraRadera