20091123

Maud gömmer sig och skickar fram statssekretare...


Jag vet inte hur mycket som jag skrivit om Vattenfall men det verkar vara en aldrig sinnade källa till bloggande. Maud verkar däremot gömma sig i dyn...

Idag är det det omtalade tyska avtalet som det skrivs om. Man behöver inte vara en Einstein för att inse att skriver man ett avtal så går det inte att säga upp, bara så där. Nu visar det sig att avtalet är på fem år. För mig verkar det vara en kort tid med tanke på vad det handlar om.

Nu uttalar sig Ola Alterå, statssekreterare,
- Vattenfall är skyldiga att stämma av med oss i frågor som gäller koncernens riskprofil och det gjorde de inte i det här fallet.
Det verkar som om ansvarig minister, Maud Olofsson, gått under jorden och att statssekreterare Alterå som ska ta alla mediala smällar.Då inställer sig frågan. Är det inte så att det är regeringen som tillsätter styrelse och som ska bevaka ägarens intresse? Maud Olofsson pratar om Vattenfall som om det var någon från en annan planet. VAKNA Ni i Alliansen styr Vattenfall, trott det eller ej.


Nu med folkpartiets tydliga ställningstagande i kärnkraftsfrågan är det  min misstanke att centerledaren är på träningsläger för att både kunna möta Major Björklund och media... Statsminister Reinfeldt får nu lite att göra på hemmaplan när snart ordförandeskapet i EU är över. Han har inte bara ett land att leda, han har en allians att styra...

Mer om
Johan Westerholm
Alliansfritt Sverige
NetRoots

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar