Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20091105

Reinfeldt lämna sandlådan och bete som en vuxen.


Reinfeldt är ett sandlådebarn. Vi fick inte vara med då ska ogen annan få vara med..

I gårdagens rapport fick Statsminister Fredrik Reinfeldt frågan om man skulle bjuda in oppositione på samtal angående vem som ska bli Sveriges nästa kommissionär i EU. Svaret var klockrent från en som vill bli statsbärande och landsfader. Vi fick inte vara med förra gången så nu får inte de vara med... Min förhoppning var att man lämnat sandlådan särskilt med mindre än ett år kvar till regeringsskifte.

Bilden är att den Moderatledda regeringen åter givit upp och försöker hafsa igenom så mycket som möjligt utan att kolla konsekvenserna först.

Åter en dag utan jobbpolitik från den moderatledda regeringen, men det snöar.

Läs mer på NetRoots

Intressant
? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Det märkliga är att opinionsmätningarna visar på en liten ledning för högern trots alla fadäser. Man undrar hur det kan vara möjligt!?

    SvaraRadera