Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20091112

Vad vet Minister Olofsson. Allt eller inget. Lika allvarligt!


Är det den sista striden eller är det början på en ny? Frågan är befogad när det gäller regeringen och Vattenfalls senaste turer. Idag på DN debatt ger Lars G Josefsson sin syn på det hela, men frågan kvarstår visste inte Maud Olofsson något?

När en av de största affärerna är under upprinning så är det med normalitet så att man för samtal med sina ägare. Så måste även Vattenfall ha gjort. Då återstår två saker att en medarbetare till ansvarig minister fått informationen men mörkat eller "glömt" att rapportera det hela eller så har minister Olofsson fått information men mörkar... Båda sakerna är lika allvarliga och bör utredas av KU

Den som nu verkar få bära hundhuvud är tydligen vice vd som får . Som det heter, var det planerat sedan länge... Trots att det var han som var emot hela frågan.

Andra som bloggar om Vattenfall
Peter Andersson 
Johan Westerholm
Dagens Arena
NetRoots

Intressant?  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

1 kommentar:

  1. Klart att bävermadamen visste vad som var på gång. Men sen när det blev ett himla liv så kom hon fram till ett av sina få kloka beslut under denna regeringsperiod och kanske under hela sin levnad.

    Hon satte p för planerna!

    SvaraRadera