Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20091107

Vem Röstar på Reinfeldt? Var det inte Moderaterna


Hur man vinklar en nyhet. Man kan idag få intrycket att Mona Sahlin tappar i DN/Synovetes undersökning av partiledarnas popularitet.

Ska sanningen fram så går Mona framåt. Sen att hon i rankningen tappat en plats spelar mindre roll. Det som är extra roligt är att Maria Wetterstrand går framåt med stor marginal.
Sen är frågan hur stor betydelse denna typ av undersökningar har. Som Krassman påpekar så har Alf Svensson alltid haft höga siffror men det har inte direkt avspeglat sig på Kristdemokraterna som oftast svajat kring fyra procent. Och inte har Moderaterna 54 procent. Så frågan är vad är dessa undersökningar bra för, förutom det personliga egot.

Denna lördag ingen jobbpolitik... Det börjar bli tjatigt.

Fler som bloggat om detta är bland annat
Peter Andersson
Michael Granstedt
Kent Persson
Karlfeldt
Karins Värld
NetRoots

Intressant
? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Det tog inte lång tid för er att tycka att politik för jobben blir tjatigt ;b

    SvaraRadera
  2. En jobbpolitik blir aldrig tjatig, men bristen blir det!

    SvaraRadera