Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20091106

Göran Hägglund straffar blå landsting

En majoritet av det borgerligt leda landstingen ska straffas med lag om Göran Hägglund får som han vill

Sveriges bästa landsting är, med ödmjukhet, landstinget i Kalmar län. Vi klarar vårdgarantin utan lag eller miljarder... Nu i vår landstingplan skriver vi fast att målet är en vård utan köer. Ett steg mot det är att vi nu igen skärper vårdgarantin. Vi ska utreda hur vi kan nå 90 dagar totalt.

Nu skriker Socialminister Göran Hägglund om lagstiftning... Tre frågor. Skickar du med pengar och hur kommer ett Röd-Grönt landsting som Kalmar län belönas för att vi går vidare. Sedan blir frågan hur du skäller på dina partikamrater samt hur ser du på intrånget i det kommunala självstyret?

Andra om det här
Kent Persson
Landstingsmajoriteten
Samt en massa intressant lädning på NetRoots

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar