Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20091214

SvD undrar om Alliansen vill vinna valet?


Kan inte låta bli att håla med Johan Westerholm. PJ Anders Linder är bekymrad om alliansen verkligen vill vinna valet...

Det finns ingen sjukdomsinsikt från den borgerliga alliansen. När PJ Anders Linder gått igenom alliansens hemsidor finner han det här

Moderaterna toppar med en artikel om ungdomsarbetslöshet av Sven Otto Littorin.
Folkpartiet vill att äldre par ska få leva tillsammans.
Centerpartiet är i Köpenhamn.
Kristdemokraterna tänker på de äldre.

Ingen hjälp eller försvar om den mest aktuella politiska frågan. Var finns frågorna och svaren kring sjukförsäkringen?

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

4 kommentarer:

 1. Tur att de har sina regeringsbloggare - mig och Kent ;-)

  SvaraRadera
 2. Man kan säga att ni är det samlade informationsenheten...:) Och ni är uppskattade från vår sida för er uppriktighet.

  SvaraRadera
 3. Sjukdomsinsikt...hmmm...den var obefintligare under S-styre mellan 2002-2006. Det är lätt att gapa och vinna lätta poänger i opposition. I långa loppet inser väljarna att S-V-Mp inte har något svar på dessa frågor. Än en gång undrar jag vad som blir över när oppositionen har köpt SAAB??? Sanslös prioritering enligt min mening.

  SvaraRadera
 4. Johan Nu är du på precis den punkten jag menar. Du bollar bort frågan till att hamna vad vi gjorde eller inte gjorde förra mandatperioden. Och vi ska INTE köpa SAAB, utan ge fordonsindustrin med underleverantörer goda förutsättningar att verka i Sverige.

  SvaraRadera