20091201

Trettio dagar till...


Trettio dagar ska vi vänta på ett svar... Trettio hemska dagar för personalen på SAAB. Trettio dagar för de underleverantörer som nu inför jul biter på naglarna. Men nu finns en öppning eller?...

GMs styrelse måste anse att något eller några av de bud som finn på SAAB är så intressanta att det är värt en tidsfrist på 30 dagar.
I Trollhättan är det nu en sakta positivism som växer fram... Frågan är om det kommer att besannas. Nu är det bara för regeringen opposition att kavla upp ärmarna och visa att Sverige är ett bra land att driva företag i och att förutsättningarna finns.

SISTA MINUTEN TIPS! Alliansfritt Sveriges julkalender finner du här

Andra om
Peter Andersson om budgivning och väntan på liv eller död
Johan Westerholm håller tummarna för alla som kan drabbas
NetRoots för progressiva bloggare

Intressant?  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

6 kommentarer:

 1. Använd den här länken istället, den nuvarande till julkalendern tycks inte fungera

  http://www.alliansfrittsverige.nu/2009/12/december-1-julkalendern-ar-har-igen.html

  SvaraRadera
 2. Björn Jag tackar och ändrar!!

  SvaraRadera
 3. Kraxepelax varför ska jag ge dig utrymme på min blogg när du vräker detta mot mig? Funderar skarpt på att ta bort dig.

  SvaraRadera
 4. Är detta verkligen rätt sak att jämra sig över? Svensk flykting, förlåt invandringspolitik ser till så det kommer hit en Saabfabrik med människor var 14e dag som går direkt ut i arbetslöshet. Så vad tycker du vi skall göra med de 26 Saabfabriks-mängderna med invandrare som kommer hit under nästa år?

  SvaraRadera
 5. Anders vad är du ute och cyklar om? Kolla dina siffror lite bättre och frågan kring SAAB och människor i nöd pga svält och krig hör inte hemma i samma disk.

  SvaraRadera