Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100122

Center-profil sågar Centern!


Det finns en Centerpartist kvar och han heter Börje Hörnlund. Frågan är om han får vara kvar efter dagens artikel i Aftonbladet.

Vem representerar Börje Hörnlund? Sig själv eller en stor del av Centern på landsbygden? Gårdagens förslag om privatiseringen av arbetsförmedlandet ledes av Stureplanscentern.  Var finns linjen? Vem styr Centern? Vill Centern var kvar i riksdagen ska de lyssna på Börje Hörnlund.Det är ord och inga visor
Med andra ord och rakt på sak kan man säga att regeringen nu ser till att arbetsförmedlingen låses upp med svårt sjuka. Det är ingenting annat än ett slag mot arbetslösa ungdomar, friska metall-are med flera grupper som tvingas leva i det utanförskap som regeringen lovat bekämpa.

Det som sägs i artikeln är precis den kritik som har riktas från oppositionen. Enligt regeringen är det bara för att göra folk oroliga som vi riktat kritiken. Kommer svaret vara desamma nu.

Fler som skrivit om detta är
Peter A noterar Mauds ex-chefs ord. Fredrik P undrar lite grovt vem Centern är. Peter J om att en c-profil sågar Reinfeldt. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar