20100122

Center-profil sågar Centern!


Det finns en Centerpartist kvar och han heter Börje Hörnlund. Frågan är om han får vara kvar efter dagens artikel i Aftonbladet.

Vem representerar Börje Hörnlund? Sig själv eller en stor del av Centern på landsbygden? Gårdagens förslag om privatiseringen av arbetsförmedlandet ledes av Stureplanscentern.  Var finns linjen? Vem styr Centern? Vill Centern var kvar i riksdagen ska de lyssna på Börje Hörnlund.Det är ord och inga visor
Med andra ord och rakt på sak kan man säga att regeringen nu ser till att arbetsförmedlingen låses upp med svårt sjuka. Det är ingenting annat än ett slag mot arbetslösa ungdomar, friska metall-are med flera grupper som tvingas leva i det utanförskap som regeringen lovat bekämpa.

Det som sägs i artikeln är precis den kritik som har riktas från oppositionen. Enligt regeringen är det bara för att göra folk oroliga som vi riktat kritiken. Kommer svaret vara desamma nu.

Fler som skrivit om detta är
Peter A noterar Mauds ex-chefs ord. Fredrik P undrar lite grovt vem Centern är. Peter J om att en c-profil sågar Reinfeldt. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar