20100131

Missa inte när oppositionen möter oppositionen...

 Ikväll kommer det bli en märklig debatt. Det är inte en majoritet som möter en opposition utan en två oppositioner som möter varandra. 

Under kvällen kommer det säkert vara problem att se vem som styr landet. Vi har en moderatstyrd majoritet som inte tar ansvar för sin politik utan gör tappra försök att hitta andra som de kan skylla på. Under de senaste debatterna har Statsminister Fredrik Reinfeldt betett sig som ett ovant oppositionsråd i en mellansvensk kommun. Nu radar de andra partiledarna på högerkanten upp sig på var sin sida om Reinfeldt. Frågan är om någon kommer ta ansvar eller om det är vi som få tar ansvar för den förda politiken. Kommer vi få svar på något av de andra eller kommer de bara ställa frågor och slänga beskyllningarna?


Om några timmar har vi facit om det finns några som styr Sverige eller om det blir som det blir... En sak är säker med ett RödGrönt styre kommer det att finnas en tydlig majoritet som vill och tar ansvar för styret. Vi tvekar inte att ta makten om folket ger oss den.

Andra som finns med på politikerpuben.  Martin Moberg, Johan Westerholm, HBT-sossen, Victor Harju, Viktor Tullgren, Claes Krantz och Alliansfritt Sverige. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar