Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100113

Semester... Ännu ett klokt drag av näringsministern...


Regeringen skulle behöva en arbetsgivare som kan konstatera när det är lämpligt att ta semester. Nu visar det sig att mitt under brinnande tider av energibrist och nedläggning av SAAB tar näringsminister Maud Olofsson semester.. Men vad gör det. Det finns ju statssekreterare... Frågan blir om det behövs en minister också?

Alliansfritt Sverige gör en notering om detta och så även Johan U med varsin semesterlåt för vår näringsminister... Martin ställer frågan om det är nedläggning nu eller? Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Man har ju jättelång semester på sommaren
    finns ingen anledning de ska ha mer semester.
    Byt regim

    SvaraRadera
  2. Nog kan det finnas skäl för att en minister vill ta en vintersemester men tidpunkten är otroligt dumt vald

    SvaraRadera