Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100216

En annan vinkel på seger...

Idag tar Viktor Tullgren vid där Alexandra slutade igår. Men har vänt lite på perspektivet. Viktor skriver om varför Alliansen förlorade valet i september 2010

Det finns minst två sätt att segra. Den ena är för att man är bäst och den andra för att motståndaren inte håller måttet. min personliga åsikt är att sanningen ligger någonstans där emellan.  Om vi kopplar över detta till politiken så kommer vi presentera en bättre politik för den enskilde och samhället i stort.
Alliansen kommer att dömas för de misslyckanden som denna mandatperiod pekat på. För att nämna en fråga som också Viktor pekar på är jobben.
Sedan måste nog den senaste fuskdebatten ge avtryck mycket märkligt vore det annars. Att Sveriges i dagsläget största borgerliga parti inte klarar att hålla rent runt sitt eget bord är märkligt. Ett parti som personfinerar brott och straff. Isak så hoppas jag inte att det är på detta som valet avgöras inte heller på Mona eller Fredrik utan att det är, som jag tjatat, politiken vilket Sverige vill vi ha.

Vi kommer vinna utan fusk, hafs och slafs.

Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

1 kommentar:

 1. Det finns ingen vinnare.

  Att tävla är en illusion.

  Dommens timme närmanr sig.

  Draken ha startat sin resa mot jorden.

  Syndarna ska få betala för all död,lidande,lögner dom skapat.

  Den som går mot herren har ingen själ.

  SvaraRadera