Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100208

-Ett spöke grasserar ute i Europa - kommunismens spöke

1928 och nu 2010 två år som skrämmer om de blå får bestämma... Vet inte vad man ska säga om detta. Frågan är om det är sanktionerat hos respektive partiledning.

-Ett spöke grasserar ute i Europa - kommunismens spöke (Kommunistiska manifestet). Nu återkommer dessa rader men från höger. Nu har det kommit till Aftonbladet. I dagens tidning så ondgör sig ett antal från den borgerliga sidan över att socialdemokraterna tillsammans med Miljöpartiet vill ha med Vänsterpartiet i en regering. lir de inte trötta på detta då det bara är en massa nys som de kommer med. Hur förklarar de att vi har en statsminister so gjort märkliga uttalanden i sin ungdom. En finansminister som vi senast såg i Agenda ondgöra sig över staten. Vem säger att de har ändrat åsikt och att de inte bara är en massa prat. Varför de här kommer nu är helt enkelt en klassisk modell för att få bort fokus från den egna politiken.

Andra på
Alliansfritt Sverige som ser Pyong. Peter på Röda Berget ser hur de gör bort sig. Alexandra skriver om spöket. Linda suckar... Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

  1. Moderaterna politiska ställningstaganden mellan 1904 och 2009:
    http://www.youtube.com/watch?v=GMUCRllfoIY

    SvaraRadera
  2. Om man skall gräva i Historia så antar jag att Reinfeldts bok "de sovande folket" kan lyftas fram och diskuteras utifrån ett värdegrundsperspektiv.

    Jag lyfte fram ett utdrag ur boken för Kent Persson (M), hans argument var att boken var gammal och därmed inte aktuell.

    SvaraRadera