Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100220

Först så går det ner och sen så går de upp

Nu signalerar Finansminister Anders Borg höjda skatter. Frågan är vad som hände med skattesänkningar som pensionärerna och ensamstående med barn skulle få del av. Troligen får de vara med om att ta del av de höjda skatterna.

Budskapen är kluvna från Alliansen. Ena dagen är det lysande tider och alla ska få sänkt skatt, särskilt pensionärerna. Idag så blir det kanske höjningar. Vilken koll har egentligen regeringen på ekonomin. så mycket kan det inte svänga på en vecka.

Andra på samma tema
Peter Andersson, Claes Krantz, Peter på Röda Berget, Roger. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar