20100204

Moderaterna ett mansparti. Överger arbetslinjen klararar inte mer...

Noterar att Moderaterna övergivit arbetslinjen enligt SvD. Nu  ska det vara trygghetslinjen. Om detta stämmer så betyder det att moderaterna är ett mansparti. Klarar bara en sak i sänder. 

Inom de RödGröna klarar att både prioritera arbete och trygghet. Det visar på att vi är ett feministiska partier med ett klokt kvinnligt tänkande som klarar att hålla fler bollar i lyften. Tror nog det är vad Sverige behöver.
Ska jag vara elak så är det lite synd om regeringen som bara klarar att göra en sak och inte ens då blir det bra.

Nu ser man tydligt att valvindarna blåser även över Alliansen och nu kommer de springande efter oppositionen skrikande vi ger mer. Åter så beter de sig som om de är opposition och inte majoritet.

Som avslutning så tipsar jag o m Alliansfritt Sveriges postning om vår handelsminister. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

 1. Vindflöjlar har svårt att finna en egen riktning.

  SvaraRadera
 2. Stackars dig som är så indoktrinerad av radikalfeministerna att du tycks tro att en man bara klarar en sak i taget. Blir så trött på dessa ständiga putslustiga "skämt" om män.

  Ni rödgröna har en kvinnlig ledare. Hon är kriminell. Vi kommer alla ihåg hur hon förskingrade sin arbetsgivares pengar på privat konsumtion. Men som hög sosse fick hon naturligvis inget straff. Detta förvaltade hon genom att starta ett bolag där hon gjorde en typisk bolagstömning. Bolaget kunde sedan inte betala sin skatt och gick i konkurs. Allt detta medan vi vanliga medborgare förväntas betala skatt, ja, er ledare säger till och med att det är sexigt att betala skatt. Synd att hon inte lever som hon lär.

  SvaraRadera
 3. Den anonyma skitkastaren syns också vara drabbad av den moderata idétorkan :-)

  SvaraRadera