Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100225

Musiclovers Nu ger Kalla Sverige lite kalla kårar

Fick ett tips om en sida som är värd ett besök. Kalla Sverige är en ny sida som ger utrymme åt de som blivit utvisade i kylan av den sittande regeringen. Ett bra initiativ av fackföreningsrörelsen och jag ska försöka att återkomma med intressanta bloggningar som hämtar sin näring från Kalla Sverige.

För att avsluta med lite kyla så kör vi en låt som får en att minnas  men som trots allt värmerVilket beroende Johan skapat!! Även den RödGröna landstingsmajoriteten i Kalmar län har upptäckt denna sida. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar