Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100205

Så musiclovers en liten goding så här innan helgen tar vid

Jag fortsätter temat kvinnor med fantastiska röster. Temat har under veckan blivit soul/jazz och jag fortsätter med en Svensk favorit. Den oförglömliga Monica Zetterlund. Svårt att välja men en favorit från min barndom får det bli. Jag vet att jag var för liten men en far som spelade henne på grammofon satte sina intryck.

Ha nu en skön fredag så återkommer jag i morgon med min lördagsbetraktelse. Säkert med en analys av Centerns partidagar.

Vilket beroende Johan skapat!! Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern en samling med politiska bloggar

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar