20100330

Bra resultat i dagens Aftonbladet...

Noterar att det finns en bra sak med dagens undersökning i Aftonbladet. Det visar att det inte bara är en transportsträcka till 19 september.

I dagens undersökning i Aftonbladet så har vi fortsatt ledningen över den borgerliga röran. Det har dock minskat och de ska vi se allvarligt på. fördelen är att vi nu inte kan slå oss till ro utan att de gäller att hoppa av träningslägret för att ge oss in i matchen med start efter påsk. Så kära partikamrater och RödGröna vänner ladda krafterna.

Jag har tidigare varit skeptisk till de undersökningar som görs helt eller delvis via webben då en stor del av våra väljargrupper inte finns med. På samma sätt brukar Sd ligga högt i dessa undersökningar. Den undersökning som vi nu väntar på som jag tror kommer vara den som ger mest avtryck är SCB stora som kommer i maj.

Min namne med ett A är inne på samma linje. Krassman noterar att Kristdemokraterna är större än Centern Mer läsning finner ni här: RödgGrön. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,