Nya Högbergs Tankar

Jag håller på att byta sida och ni kan läsa mera på Högbergs Tankar som kommer bli sidan där jag bloggar, tänker och presenterar Högbergs Tankar HB. Ni kan också se inläggen i högerspalten!

Innehållet kommer mera vara av vardagliga reflektioner från en medborgare blandat med politiska analyser och tyckande. Det lovas mer video och kultur. Hopppas ni följer mig över från denna sida. Kommer under en övergång innan all teknik fungerar dubbla lite.

20100330

Vad har Folkpartiet för linje när det gäller maten?

Först var det limmat kött till fattiga och nu ska det vara genmanipulerat till oss alla andra.

Det gamla hederliga folkpartiet är på väg någonstans som jag inte vet var. Nu är det matfrågan som jag känner att de tar en väg som de endast nog har stöd av storindustrin.Två av det riktigt stora matkämparna i i Folkpartiet är Marit Paulsson och Björn Brändewall. Me den idog kamp mot bra matkultur kämpar de på. Frågan som jag ställer mig är om det är det samlade folkpartiets linje eller någon form av hemsnickrad modell med stöd från industrin?

Mer läsning finner ni här: RödgGrön. Mer på NetRoots för progressiva bloggare och Politometern med en samling med politiska bloggar.

Intressant?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
blog comments powered by Disqus